Stratégiai tervező hétvégén a Szatmárnémeti Református Gimnázium Diákpresbitériuma

2023 novemberének harmadik hétvégéjén a Szatmárnémeti Református Gimnázium Diákpresbitériuma egy egész hétvégés programon vett részt a nagytarnai Eco Sun Home ifjúsági táborban. A program keretén belül a Szatmárnémeti Református Gimnázium Diákpresbitériuma újra fogalmazta identitását, ennek megfelelően újra alkotta alapszabályzatát is. Sikeresen összeállítottuk éves tevékenységi tervünket, valamit megerősítettük a jelenlegi vezetést az elnökségben. A szálláslehetőséget a […]

2023 novemberének harmadik hétvégéjén a Szatmárnémeti Református Gimnázium Diákpresbitériuma egy egész hétvégés programon vett részt a nagytarnai Eco Sun Home ifjúsági táborban.

A program keretén belül a Szatmárnémeti Református Gimnázium Diákpresbitériuma újra fogalmazta identitását, ennek megfelelően újra alkotta alapszabályzatát is. Sikeresen összeállítottuk éves tevékenységi tervünket, valamit megerősítettük a jelenlegi vezetést az elnökségben.

A szálláslehetőséget a Szatmári Református Egyházmegye támogatásából élvezhettük. Szintén nagylelkű támogatója volt az eseménynek a Communitas Alapítvány, amely az útiköltség térítésével örvendeztette meg a diákokat.

A hétvégén összesen 18 diák vett részt Varga Szilárd iskolalelkész és Kótai Levente tanár úr kíséretében.