Jó viszonyt ápolnak: megkántálta egymást a két iskola

Csütörtök délelőtt az Aurel Popp Művészeti Líceum elemistái énekszóval köszöntötték a Református Gimnázium legkisebbjeit. Második éve már, hogy karácsonyhoz közeledve az Aurel Popp Művészeti Líceum I–IV. osztályos tanulói Póti Boglár és Mészáros Gergely Rudolf tanárok vezetésével ellátogatnak a Református Gimnázium hasonló korú diákjaihoz, akiket a Refi udvarán meg is kántálnak. Idén három énekkel érkeztek a […]

Csütörtök délelőtt az Aurel Popp Művészeti Líceum elemistái énekszóval köszöntötték a Református Gimnázium legkisebbjeit.

Második éve már, hogy karácsonyhoz közeledve az Aurel Popp Művészeti Líceum I–IV. osztályos tanulói Póti Boglár és Mészáros Gergely Rudolf tanárok vezetésével ellátogatnak a Református Gimnázium hasonló korú diákjaihoz, akiket a Refi udvarán meg is kántálnak.

Idén három énekkel érkeztek a művészetis csemeték, akiket a Refi tanítónői, Erdei Brigitta, Pándi Beáta, Cuculeanu Andrea, Máthé Gabriella és Elek Ramóna osztályaikkal felsorakozva együtt hallgattak meg, majd kölcsönösen boldog karácsonyt kívántak egymásnak.